Page 1 of 1

how i can dual installation?

Posted: 28 Mar 2019, 12:43
by fotiphai
Kan man have Vidan sceneries installeret i både FSX og P3D samtidig, uden at løbe ind i problemer med registry, uninstaller osv.?
---
English: Is it possible to install Vidan sceneries in FSX as well as P3D (two installations) without running into problems with registry entries, uninstallers etc.?
---
På forhånd undskyld hvis det er et noller spørgsmål/My sincere apologies in advance if it is a daft question. :)

Re: how i can dual installation?

Posted: 29 Mar 2019, 02:16
by John
Hej

Det er bestemt ikke et noller spørgsmål. Svaret er ja - med et lille forbehold. Man skal være opmærksom på, at i de fleste tilfælde vil det være sådan, at genveje i Windows start menu til Scenery Configurator, Season Change Tool og manual i de enkelte sceneries, vil pege på den version af sceneryet (FSX eller P3D), der er installeret sidst fordi genvejene overskives, da titlerne på genveje er ens i både FSX og P3D. Så du er altså nødt til at chekke "stien" i genvejen til f.eks. Scenery Configuarator, hvis du åbne fra Windows start menu: laver den ændringer i det rette scenery.

Håber, det var til at forstå :D

Jeg har desværre ikke fået lavet titler til tools der er forskellige fra platform til platform - og endnu mere beklageligt - ikke fået lavet ét universielt tool, der tager sig af det hele i alle sceneries på én gang. Men det kommer måske en dag ...