fotiphai
Posts: 1
Joined: 28 Mar 2019, 12:41
Contact: Send private message

how i can dual installation?

Kan man have Vidan sceneries installeret i både FSX og P3D samtidig, uden at løbe ind i problemer med registry, uninstaller osv.?
---
English: Is it possible to install Vidan sceneries in FSX as well as P3D (two installations) without running into problems with registry entries, uninstallers etc.?
---
På forhånd undskyld hvis det er et noller spørgsmål/My sincere apologies in advance if it is a daft question. :)
John
Site Admin
Posts: 1738
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: how i can dual installation?

Hej

Det er bestemt ikke et noller spørgsmål. Svaret er ja - med et lille forbehold. Man skal være opmærksom på, at i de fleste tilfælde vil det være sådan, at genveje i Windows start menu til Scenery Configurator, Season Change Tool og manual i de enkelte sceneries, vil pege på den version af sceneryet (FSX eller P3D), der er installeret sidst fordi genvejene overskives, da titlerne på genveje er ens i både FSX og P3D. Så du er altså nødt til at chekke "stien" i genvejen til f.eks. Scenery Configuarator, hvis du åbne fra Windows start menu: laver den ændringer i det rette scenery.

Håber, det var til at forstå :D

Jeg har desværre ikke fået lavet titler til tools der er forskellige fra platform til platform - og endnu mere beklageligt - ikke fået lavet ét universielt tool, der tager sig af det hele i alle sceneries på én gang. Men det kommer måske en dag ...

Return to “General discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest